Velkommen til løft hos Vindfangeren Båtservice AS!

Har du booket løft hos oss, kan du trenge informasjonen under! Er du på jakt etter å booke løft, kan du gjøre dette på nett <her>.

Båtpleiebutikken på brygga og på nett! 

Denne våren åpnet vi båtpleiebutikken.no! Vi har vår fysiske butikk på løftebrygga, så her finner du alt til båtpleien, et stort utvalg sink og i tillegg kioskvarer som brus, snacks og sjokolade. I nettbutikken kan du sjekke lagerstatus og utvalget før du kommer, eller du kan spørre oss når du kommer. Produktene vi selger er nøye utvalgt etter åresvis med båtpuss på våre kunders båter, og hos oss får du god hjelp til å velge rett produkter til nettopp din båt! 

Informasjon om løftet – vann, strøm og avfall og stige

Båten kan leveres langs bryggen ved trucken, legg den longside langs en av båtene som er der eller langs bryggen.

Vann og avfall finner dere på forsiden av bygget mot løftebryggen. Strøm finnes på pålen på siden av løftebryggen. Det er parkering på området, husk å trekke lapp da det er Europark som har parkeringsavgiften.

Kart over område

Husk å ta med egen stige, da vi ikke har dette til utlån av sikkerhetsmessige årsaker. Vi anbefaler alle å binde fast stigen i båten for å unngå fallulykker. 

Når du booket fikk du se disse betingelsene, men vi vet det kan være greit med en påminnelse så her kommer de igjen: Du må møte opp til avtalt tid, og hente båten etter avtale. Ønskes lenger tid på land, avtales dette på forhånd. Blir ikke båten hentet til avtalt tid, faktureres døgnleie pr dag.

Vi sees!

Spør oss!

Send oss en melding om det er noe du trenger hjelp med.