Hvilket fender trenger du til båten?

Polyform-fendere – Kvalitetsfendere til alle båtstørrelser

Fendere er noe du ha i båten, men det er en jungel av størrelser og merker. Selv anbefaler vi fenderne til Polyform og Dan-Fender, og under skal vi gå nærmere inn på hvilke størrelser du trenger til båten. Vi forsøker alltid ha et utvalg av disse fenderne på lager i butikken vår på løftebrygga, men ta kontakt om du ønsker at vi bestiller inn noe for deg eller ser du trenger fullt sett til ny båt – så vil vi gi deg et godt tilbud.

Polyform er etablert i Ålesund og har siden 1955 produsert høykvalitets fendere solgt verden rundt, som ikke minst er velegnet for norske forhold. Vi selger fendere i alle størrelser fra Polyform, og har stort sett inn et lager i butikken med de mest vanlige størrelsene fra 16 fot og oppover.

Her ser du vår størrelsesguide til båten for Polyform-fenderne:

Dan-Fender – Heavy Duty – Perfekt for større båter

Dan-Fender er et høykvalitets merke og er blant verdens største produsenter av fendere. Disse produseres i Danmark, og har en utrolig funksjonalitet i tillegg til et lekkert design. Disse er produsert med sterke materialer som skal tåle alle værtyper. Hos oss har vi tatt inn Heavy Duty fenderne, og disse passer båter fra 45 fot og oppover.

Fremdeles litt forvirret?

Ta kontakt med oss om du trenger hjelp til valg av fendere til båten etter bryggeplassen, så hjelper vi deg gjerne med å finne de rette.

Trenger du tilbud på pakkeløsninger til ny båt?

Har du bestilt ny båt? Ta kontakt med oss, så lager vi en ferdig pakkeløsning for deg med alt du trenger til fortøyning av båten. Ønsker du båten til klar med alt som trengs av utstyr, kan du også ta kontakt da vi setter sammen tilbudspakker også for interiør, utstyr, tekstiler m.m.

Spør oss!

Send oss en melding om det er noe du trenger hjelp med.